Login

Velkommen

Sådan opretter du et event:

Først skal du oprette dig som arrangør. Det kan du gøre på: Ny arrangør.
Som arrangør kan du oprette events. Overskrift, tekst, tid og sted udfyldes på Opret event. Eventet er i første omgang skjult, indtil vi har godkendt indholdet. Vi forbeholder os retten til at fravælge events med ulødigt indhold. Du har selv mulighed for at se hvordan eventet præsenteres, inden du åbner for salg af billetter.

Salgs- og forretningsbetingelser

TicketEasy er gebyrfrit for alle billetkøbere!

Vi kan benyttes til gratis events og lukkede fester, samt til velgørenhedsarrangementer kvit og frit for arrangøren.
For professionelle er vi markedets billigste løsning men driftsomkostning på 2 procent af billetprisen dog mindst 2 kr. For gratis events er det dog altid gratis.

Ved oprettelse som arrangør accepteres Aftalevilkår for arrangører.

Salgsoversigt

Du kan følge med i salg og reservation af billetter til de events du har oprettet. Deltagerlister kan findes på det enkelte event.

Afholdelse af event

Billetsalget kan være åbent helt frem til eventets start. Hvis du ønsker billetsalget lukket tidligere vælger du blot dette for eventet.
Billetindtægterne overføres efter eventet er afholdt. Det sikrer at vi kan tilbagebetale billetkøberne, hvis eventet må aflyses.
Udenlandske kreditkortbetalinger modtages og overføres senest 5 uger efter eventet er afholdt.

Scanning af billetter

Scanning af billetterne ved indgangen foregår nemt, enkelt og 100% sikkert med egne smartphones. Ingen dyre scannere er nødvendige.
Flere mobiler kan scanne samtidig, og de unikke QR-koder sikrer stadig fuld sikkerhed for at billetterne ikke kan kopieres.
Detaljeret scannervejledning kan downloades og udskrives.

Hvis I har brug for hjælpere til billetkontrollen, så tilbyder vi også dette.